Bet boost

Opis kladionice temelji na vlastitom iskustvu!

Bet365 nudi bolje tečajeve za određene oklade.

 

Bet Credit bonus do 25€

Najbolji tečajevi za klađenje

Prijenos uživo

Izvrsno korisničko iskustvo

 

Poboljšane kvote klađenja jasno su istaknute u svakoj pojedinačnoj ligi. Na primjer, odaberite košarku kao što je prikazano na donjoj slici, a u sredini Bet365 će već promovirati utakmice u kojima možete imati koristi od poboljšanih kvota klađenja.

 

Bet Boost

 

Promocije "Bet Boost" mogu se pronaći u svim ligama koje nudi Bet365. Ako koristite promociju "Bet Boost" na određenom listiću za klađenje, ne možete koristiti nijednu drugu promociju u isto vrijeme. Dakle, u slučaju da odaberete dva događaja s poboljšanim koeficijentom klađenja gdje također možete imati koristi od bonusa na listiću za kombinaciju, ovaj bonus od 5 - 70% neće biti uzet u obzir u uspješnoj okladi.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina