Bonus na kombinirani tiket

Opis kladionice temelji na vlastitom iskustvu!

Osvojite do 70% dodatne dobiti ako je vaša kombinirana karta dobitna!

 

Bet Credit bonus do 25€

Najbolji tečajevi za klađenje

Prijenos uživo

Izvrsno korisničko iskustvo

 

Još niste registrirani na Bet365? Otvorite novi račun i iskoristite Bet Credit - bonus od 5 € do 25 € na vaš prvi depozit. 

 

Promocija "Bet Boost" povećat će vaš dobitak za dodatnih 5 do 70%. Iznos "Bet Boost" ovisi o tome koliko različitih događaja imate na listiću za okladu. Ako imate samo 2 događaja na svom listiću za okladu, vaš će se dobitak povećati za 5%. Ako imate 5 događaja na dobitnom listiću, dobitak se povećava za 20%. Za maksimalno 70%, morat ćete imati dobitni listić s 14 događaja.

 

Ovaj bonus se odnosi na određene lige u košarci, nogometu, tenisu i nekim drugim sportovima.

 

Uspješno uparen bonus na kombiniranom tiketu također će biti jasno prikazan na vašoj ulaznici. Ako želite iskoristiti ovu promociju, uvijek provjerite jesu li odabrane utakmice uključene u ovu promociju tako što ćete provjeriti dodatni bonus na listiću za kombinaciju (pogledajte sliku ispod):

 

Bonus na kombinirani tiket

Uvjeti EUROBasket bonusa

Želimo vam puno užitka i uspjeha u igranju sportskih klađenja na Bet365.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina