Rezultat 0:0 = povrat novca

Opis kladionice temelji na vlastitom iskustvu!

Ako se kladite na točan rezultat nogometne utakmice i ona završi bez gola, Bet365 će vam vratiti ulog.

 

Bet Credit bonus do 25€

Najbolji tečajevi za klađenje

Prijenos uživo

Izvrsno korisničko iskustvo

 

 

Još jedna od najzanimljivijih promocija kladionice Bet365 je promocija "0:0 - povrat novca" - ako se kladite na točan rezultat utakmice i ovaj meč završi bez golova, vaša će oklada biti vraćena.

Ovo se odnosi na sljedeće vrste oklada:

Ove vrste oklada su zanimljive uglavnom zato što nude vrlo visoke koeficijente, a možete se dodatno zaštititi ako utakmica završi bez golova. Na taj način povećavate svoje šanse za postizanje gola.

 

Result 0:0

Kako djeluje Bore Draw Money Back

U ovoj promociji nema ništa znanstveno. Akcija "Bore Draw Money Back" jamči vam povrat novca u slučaju da utakmica završi s nezanimljivih 0:0. Ako se kladite na ovaj rezultat, onda ste naravno pogodili svoju okladu.

Ako se kladite sa svojim pravim novcem, tada će se vratiti na vaš račun. Ako se kladite s "Kladite krediti", tada će i vaša oklada biti vraćena u tom obliku.

 

Promocija povrata gotovine 0:0 odnosi se na nove i stare članove.

 

Ova se promocija odnosi na bilo koju nogometnu utakmicu na Bet365 - to uključuje 1. Hrvatsku nogometnu ligu.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina