Tennis Retirement Guarantee

Opis kladionice temelji na vlastitom iskustvu!

Vaša oklada će također biti plaćena kao osvojena u slučaju ozljede protivničkog igrača.

 

Bet Credit bonus do 25€

Najbolji tečajevi za klađenje

Prijenos uživo

Izvrsno korisničko iskustvo

 

 

Stavite svoju okladu prije početka utakmice na bilo kojem ATP, WTA ili Grand Slam turniru.

 

Ako je protivnički igrač ozlijeđen i izgubi utakmicu, vaša će se oklada smatrati dobivenom. Vaš će ulog biti vraćen na vaš račun za klađenje, a dobici će biti isplaćeni kao kredit za klađenje koji možete koristiti za druge savjete za klađenje na Bet365.

 

Tennis Retirement Guarantee

 

Ako je ovaj odabir za klađenje dio odabira kombinacije, sredstva bez ovog događaja bit će uplaćena na vaš račun za klađenje, a razlika koju zaradite od ovog događaja bit će isplaćena u kreditima za klađenje.

 

U slučaju da se kladite na igrača koji je ozlijeđen i izgubi utakmicu, Bet365 će vam vratiti novac.

 

Ne možete unovčiti kredite za klađenje zarađene kroz ovu promociju, ali ih možete koristiti za postavljanje savjeta za klađenje na Bet365. Ako pogodite savjet za klađenje s kvotom 5 i uplatite 5 € "Kredit za klađenje", vaš pogodak će biti 25 €. 20 € može se odmah povući s vašeg računa za klađenje, a 5 € će ostati na vašem računu za klađenje u obliku bonusa za klađenje, koji se može ponovno koristiti za klađenje na sport.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina