Top 10 pobjeda u svijetu sportskog klađenja

22.04.2022

Top 10 pobjeda u svijetu sportskog klađenja

Jeste li mislili da sportsko klađenje nije dobar način za zaradu i da je za vas samo brza, adrenalinska zabava? Pa, da vam kažem, to nije tako, jer povijest sportskog klađenja pokazuje da su neki ljubitelji sporta na klađenju zaradili milijune. Pojedinci su se kladili na ekipe u raznolikim sportovima poput kriketa, američkog nogometa, konjskih utrka... Pogledajmo kojih je 10 sretnika osvojilo najveće dobitke do sada, zahvaljujući izvrsnim prediktivnim vještinama ili sreći.

1. mjesto: Anonymous Lucky Guy - (približno 14 milijuna dolara)

Američki sretnik postao je bogatiji za više od 14 milijuna dolara nakon što se uspješno kladio na ishod utakmice između L.A. Dodgersa i Houston Astrosa. Oklada se odvijala u rasponu od šest utakmica i niza oklada. Do danas nije poznato tko je bio sretnik, ali se šuška da je ljubitelj sporta iz istočne Europe i da je imao manje od 30 godina. Svoju pobjedničku okladu proslavio je u studenom 2017.

2. mjesto: Billy Walters - (oko 3,5 milijuna dolara)

Billy Walters započeo je svoju karijeru u svijetu klađenja i kockanja kao igrač pokera. Godine 2009. kladio se na tadašnjeg sportskog autsajdera New Orleans Saintsa koji će igrati protiv Indianapolis Coltsa u Super Bowlu i dobio okladu vrijednu ogromnih 3,5 milijuna dolara. New Orleans Saintsi su prvi put u svojoj povijesti pobijedili u slavnoj utakmici, svladavši suparnike s 14 razlike.

3. mjesto: Vegas Dave - (oko 2,5 milijuna dolara)

Vegas Dave je zaradio 140.000 dolara u dobitnu okladu od 2,5 milijuna dolara kladeći se na Kensas City Royals. Ovo mu je bila druga uzastopna pobjeda, ali budući da su mnoge kladionice njegovu igru vidjeli kao veliki rizik, morao je podijeliti svoj ulog između 15 različitih stranica/kladionica.

4. mjesto: Steve Whiteley - (oko 1,9 milijuna dolara)

Godine 2011. sreća je posjetila engleskog inženjera kada je zaradio 1,5 milijuna dolara na listiću za klađenje od 2 dolara. Kladio se na šest konja, od kojih jedan nije pobijedio niti u jednoj utrci u zadnjih 28 mečeva, što znači da su šanse za pobjedu zaista bile minimalne.

5. mjesto: James Adducci - (približno 1,3 milijuna dolara)

U 2019. godini sreća je bila na strani Jamesa Adduccija, koji se kladio na Tigera Woodsa za pobjedu na Svjetskom prvenstvu u golfu. Unatoč tome što je poznat kao najbolji igrač svijeta golfa, Woods je iznenadio sve pobjedom, jer mu je to bila prva pobjeda u 10 godina.

6. mjesto: Fred Craggs - (približno 1,3 milijuna dolara)

Fred Craggs, 60, stavio je okladu na 62 dolara bez mnogo očekivanja. Kladio se na osmostruki akumulator na konjskim utrkama diljem svijeta. Fred je za svoj nevjerojatan dobitak saznao tek pri sljedećem posjetu kladionici, kada mu je iznenađeni zaposlenik rekao za njegovu nevjerojatnu sreću.

7. mjesto: Anonymous Lucky Man - (približno 1,04 milijuna dolara)

Britanci imaju nekoliko dobrih kladionica, a čovjek iz Leicestershirea zaradio je 1,04 milijuna dolara od oklade od 23 funte u travnju 2017. Kladio se na petostruki akumulator u konjskim utrkama i njegova se sreća više nego isplatila. 8. mjesto: Mike Futter (približno 1,006 milijuna dolara) Ovo je prilično zanimljiva oklada, jer se vlasnik konja kladio na šampanjac! Godine 2003. inače bogati kockar kladio se na svog konja Montys Pass iz čiste zabave. Njegova je nagrada bila dvostruka, a imao je pravo na više od 438.000 dolara samo za posjedovanje konja, a dobio je još 505.000 dolara na svoju okladu. Definitivno nezaboravna oklada za vlasnika!

9. mjesto: Charles Barkley (približno 800.000 dolara)

Charles Barkley, prilično poznato ime u svijetu sportskih klađenja, svoju je najveću pobjedu ostvario 2002. godine kada je uložio 500.000 dolara na Patriotse, koji su u to vrijeme zaostajali 14 bodova za St. Louis Ramsima, najboljom momčadi na svijetu u to vrijeme. Osvojio je 800.000 dolara kako bi okrunio svoju pobjedu i opravdao svoju izvrsnu sposobnost predviđanja ishoda nogometnih utakmica.

10. mjesto: Anonymous Lucky (približno 735.000 dolara)

Kako biste se osjećali da zaradite nevjerojatnih 735.000 dolara od 1 dolara u jednom danu? To se dogodilo anonimnom čovjeku iz malog sela na Malti koji je točno pogodio ishod 19 uzastopnih oklada. Pobjednički gol iz Liverpoola donio mu je novac iz snova 2011.Nazad <<

Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina