Usporedba tečajeva između Bet365 i Bet at Home

12.05.2022

Usporedba tečajeva između Bet365 i Bet at Home

Godinama smo tvrdili da Bet365 ima najatraktivnije koeficijente klađenja od bilo koje sportske kladionice. Najbolji način da ilustrirate da je to još uvijek istina jest pogledati kladioničarski listić.

Ako razlike između koeficijenata klađenja na najpopularnije utakmice, npr. na Ligi prvaka ili na jednoj od najpopularnijih nacionalnih liga, dosta su niske, razlike na manje poznatim ligama ili na nižim ligama, npr. talijanska Serie C, itd., puno su više.

U ovom primjeru odabrali smo sljedeća podudaranja na tiketu:

  • Talijanska Serie C: utakmica između Calcio Padova i FC Palerma

Koeficijent na favorita u ovoj utakmici (domaći Calcio Padova) bio je 2,30 na Bet365 i samo 2,03 kod Beta kod kuće.

  • Španjolska Seconda Division: utakmica između Girone i Eibara

Odabrali smo ždrijeb. Koeficijent na ovaj rezultat na Bet365 bio je 3,30, dok je na isti rezultat kod Bet at Home bio samo 3,05.

  • Poljska 4. Liga: utakmica između Szombierki Bytom i Szczakowianke Jaworzno

U ovom meču razlika u tečajevima bila je minimalna. Kladili smo se na neriješeno i razlika je bila 3,70 prema 3,75 u korist Bet365. Da smo kladili 100€ na gornji tiket, to bi bio naš pogodak:

  • 2.290,86 € na Bet at Home
  • 2.846,25 € na Bet365

Kao dokaz gore navedenog, prilažem tiket

Bet365 tiket

Bet at home tiket

Kakve su naše domaće kladionice u usporedbi s Bet365?

Koristili smo iste tri utakmice kao u našoj prethodnoj usporedbi s Bet at Home. Vrlo brzo možemo vidjeti da je korisničko iskustvo domaćih kladionica znatno lošije. Pa, možda je to uglavnom zato što sam i sam puno više navikao na Bet365 i Bet at Home kladionice.

Još jedna stvar koja se brzo uočava je znatno manje opsežna ponuda.

Treći nedostatak ovih kladionica je porez koji naplaćuju odmah nakon uspješnog pogotka. Svakako trebate provjeriti kod nadležnih tijela kako se točno plaćaju porezi kada pogodite inozemnu sportsku okladu, jer ih same kladionice ne naplaćuju.

Supersport.hr

Niti jedna od gore navedenih utakmica uopće nije u ponudi na supersport.hr.

Prva Sportska Kladionica

Na Prvoj sportskoj kladionici (psk.hr) nalazimo talijansku Serie C. Kvota na pobjedu kluba Calcio Padova je 2,20 (Bet365 ima nešto bolji, odnosno 2,30), kvota na pobjedu Palerma je 3,00 ( na Bet365 sa 3 , 25 znatno više), a kvota na remi je 3 (isto kao i na Bet365).

Druga utakmica između Girone i Eibara igra se u 2. španjolskoj ligi, koja je također dio ponude Prve kladionice.

Kvota na pobjedu Girone je 2.25, na remi 3.20 i na pobjedu Eibara 3.30.

Tiket Prva sportska kladionica

Kvote u ovom meču iznenađujuće su savršeno usporedivi s koeficijentom na Bet365, gdje je kvota na pobjedu Girone 2,20, remi 3,30 i pobjedu Eibara 3,40.

Tiket Bet365

Treća utakmica između dva kluba iz 5. poljske lige, čija imena ne znam slovkati, a još manje izgovoriti, pa ih samo kopiram ... Szombierki Bytom i Szczakowianka Jaworzno ... je začudo također dio ponude Prva Sportska kladionica.

Koeficijent na ovu utakmicu je 2.65 na pobjedu domaćeg tima, 3.60 na remi i 2.40 na pobjedu gostiju. Ovi su koeficijenti također savršeno usporedivi s koeficijentima koje nudi Bet365.

Lutrija.hr

Nažalost, ni na ovoj stranici nismo uspjeli pronaći niti jedan od tri spomenuta meča.

Još nemate račun na Bet365?

Morate imati Bet365 račun prije nego što počnete s klađenjem, a možete iskoristiti bonus od 25 € na koji svaki novi igrač ima pravo. Pripisuje se vašem računu kao oklada i ne može se povući. Iznos možete koristiti za klađenje. Nakon što potvrdite svoj račun i uplatite novac, dobit ćete bonus u roku od nekoliko dana.Nazad <<

Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina