Zarađuje 130 tisuća eura, živi u studentskom domu

01.06.2022

Zarađuje 130 tisuća eura, živi u studentskom domu

Rodrigo Hernandez iz Manchester Cityja, nama najpoznatiji kao Rodri, sve je samo ne običan vrhunski sportaš. Unatoč tome što zarađuje dobrih 130 000 tjedno, još uvijek studira i živi u studentskom domu.

Rodri, 24-godišnji igrač iz Španjolske, trenutno studira poslovnu administraciju i menadžment. Kako sam kaže, obrazovanje mu je uvijek bilo na prvom mjestu. Kako javlja Sky sports, Rodri je također bio u Americi i Irskoj na razmjeni studenata jer je njegov otac želio da nauči engleski. Ovo mu definitivno dobro dolazi sada kada igra za najzgodniji tim u UK-u u ovom trenutku.

Živio je i u studentskom domu dok je bio u Villarealu, gdje je igrao u La Ligi, studirajući spomenuti tečaj. Njegovi ukućani su rekli da je pod jednom rukom imao loptu, a ispod druge hrpu knjiga. Razlog za život u studentskim domovima bio je taj što nikad nije kasnio na predavanja.

Još jedna zanimljivost je da on ne posjeduje sportski automobil, već Opel Corsu koju je kupio od jedne starije gospođe. Komentira da ne vidi razlog za kupnju skupih automobila kada mu je potreban samo jedan da stigne od A do B. Rodri, možemo samo reći kapu dolje!Nazad <<

Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina