2 gola prednosti -> isplata

Opis kladionice temelji na vlastitom iskustvu!

Je li vaša ekipa vodila s dva gola? Bet365 vam plaća ovu okladu kao pogodak!

 

Bet Credit bonus do 25€

Najbolji tečajevi za klađenje

Prijenos uživo

Izvrsno korisničko iskustvo

 

 

Ako vaša ekipa povede s dva gola prednosti, Bet365 vam tu okladu isplaćuje kao pogodak. Čak i ako na kraju vaša ekipa izgubi ili remizira.

 

2 gola prednosti -> isplata

 

Što bi moglo biti bolje od toga? Oklada je isplaćena prije kraja utakmice! U slučaju da je vaša oklada bila na kombinirani tiket, bit će označena kao pogodak, bez obzira na konačni rezultat.

Uvjeti i odredbe:

Ovu promociju možete iskoristiti u više od 80 različitih nogometnih liga. Najpopularnije nogometne lige i prvenstva u kojima možete koristiti ovu promociju su:

I mnoge druge, među kojima, nažalost, još ne nalazimo svoju domaću nogometnu ligu.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina