Bet365 promocije

Opis kladionice temelji na vlastitom iskustvu!

 

Još niste registrirani na Bet365? Otvorite novi račun i iskoristite Bet Credit - bonus od 5 € do 25 € na vaš prvi depozit.

 

Bet Credit bonus do 25€

Najbolji tečajevi za klađenje

Prijenos uživo

Izvrsno korisničko iskustvo

 

 

Bet Credit bonus do 25 € je samo za novoregistrirane Bet365 korisnike. Otvorite novi račun ili se prijavite i uplatite minimalno 5 €. Bet365 će dodati kredit za okladu u istoj vrijednosti na vaš račun za vaše prve kvalificirajuće* oklade, do ukupno 25 €.

 

Nakon što ispunite određene uvjete, možete koristiti Bet Credit za klađenje bez riskiranja svog novca.

*Kvalificirana oklada:

Oklada koja se računa za oslobađanje bonusa Bet Credit naziva se kvalificirajuća oklada. To znači da mora postojati barem 1 oklada na listić za klađenje na rezultat s koeficijentom veći od 1.20.

Kako do Bet Credit bonusa?

  1. Uplatite sredstva na svoj račun i zatražite bonus Bet Credit u svom profilu.
  2. Stavite svoje oklade na željene rezultate i pričekajte. Vaš Bet Credit bonus će uskoro biti dostupan na vašem računu.
  3. Na sljedećem listiću za okladu odaberite da svoje oklade želite položiti s bonusom Bet Credit.

Ako niste prihvatili ponudu Bet Credit bonusa odmah nakon prvog depozita, to možete učiniti u roku od najviše 30 dana nakon otvaranja svog Bet365 računa za klađenje.

Prijavite se na svoj račun, odaberite Račun s izbornika, odaberite Moje ponude i kliknite Zatraži odmah za promociju kladioničarskog kredita.

Bonus Bet Credit će biti uklonjen ako je vaš račun neaktivan više od 90 dana.

Bet365 nudi puno više od bonusa za nove korisnike. Dolje navedene promocije također su vam dostupne ako već duže vrijeme koristite Bet365.

 

Bet Boost

Dobijte bolje kvote klađenja na odabrane utakmice.

 

Bet Boost

*Koeficienti su vrijedili na 9.6.2022

 

2 gola prednosti -> isplata

Je li vaša ekipa ispred 2 gola? Bet365 će već isplatiti ovu okladu kao uspješnu, bez obzira ako se rezultat kasnije promijeni. Isto pravilo vrijedi u košarci ("Basketball Early Payout Offer"), u NBA utakmicama ("NBA Early Payout Offer") ako vaša momčad vodi s više od 18 bodova ili 20 bodova u slučaju NBA utakmica i bejzbol (" Baseball Early Payout Offer").

 

2 gola prednosti -> isplata

 

Bonus na kombinirani tiket

5% do 70% veća isplata za uspješnu kombinaciju oklada. Uz "Multisport Accumulator Bonus", također možete iskoristiti sličan bonus na nogometu ("Soccer Accumulator Bonus") ili tenisu ("Tennis Accumulator Bonus").

 

Bonus na kombinirani tiket

*Koeficienti su vrijedili na 8.6.2022

 

Tennis Retirement Guarantee

U slučaju ozljede protivničkog igrača, vaša će oklada biti priznata kao osvojena.

 

Tennis Retirement Guarantee

 

Garancija kod promjene igrača (»Soccer Substitute«)

Ako se kladite na određenog nogometaša, npr. ako se kladite na određenog igrača na gol, Bet365 će vam vratiti novac ako taj igrač bude zamijenjen u prvom dijelu utakmice.

 

Garancija kod promjene igrača (»Soccer Substitute«)

 

Rezultat 0:0 = povrat novca

Ako se kladite na točan rezultat nogometne utakmice i ona završi bez gola, Bet365 će vam vratiti ulog. Gore navedeno su uglavnom promocije i jamstva klađenja koja su nam najrelevantnija. Uz navedeno, Bet365 nudi i promocije na druge sportove koji su ovdje manje popularni. Za cijeli niz promocija koje Bet365 nudi novim i starim registriranim korisnicima, provjerite karticu promocije na alternativnoj poveznici (također dostupno na vrhu ove stranice).

 

Result 0:0

 

Bet365 prilagođava svoje promocije aktivnim natjecanjima, tako da se one mogu mijenjati tijekom godine. Prije pokretanja bilo koje promocije, molimo provjerite koji su vam bonusi za klađenje trenutno dostupni.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.