Bet365 bingo

Opis kladionice temelji na vlastitom iskustvu!

 

Bet Credit bonus do 25€

Najbolji tečajevi za klađenje

Prijenos uživo

Izvrsno korisničko iskustvo

 

 

Koje pogodnosti Bet365 nudi novim Bingo igračima

Bet365 uvijek traži nove načine za privlačenje više kupaca. Zato se njihove ponude dobrodošlice s vremenom mijenjaju, ali na vašu sreću, uglavnom na bolje.

Trenutno je novim korisnicima dostupno 200 besplatnih ulaznica i 100 besplatnih okretaja u Bet365 kasinu.

Kako pristupiti Bet365 bonusu dobrodošlice?

Nakon registracije posjetite stranicu Bingo i odaberite svoj nadimak. Uplatite najmanje €10 u bilo kojoj Bingo sobi na Bet365 web stranici ili bilo kojoj alternativnoj poveznici.

Nakon što potrošite 10 €, otvorit će se skočni prozor. Prihvatite ponudu - 200 besplatnih ulaznica. Kada se ponovno prijavite na svoj Bet365 Bingo račun, također prihvatite 100 besplatnih okretaja u Bet365 Casinu putem skočnog prozora.

Možete iskoristiti svojih 200 besplatnih ulaznica za bilo koju igru koja prikazuje simbol besplatne ulaznice.

Ostale pogodnosti možete pronaći na Bet365 Bingo

Svakog utorka možete dobiti do 100 besplatnih ulaznica igrajući Bingo. Nabavite svojih prvih 10 ulaznica kada potrošite najmanje 5 € na Bingo ulaznice. Nakon toga, za svaki €1 koji potrošite na Bingo, dobit ćete 2 dodatne ulaznice, do ukupno 100 ulaznica za bilo koju igru Bingo.

Igrajući Bingo možete zaraditi do 500 besplatnih karata za Bingo. Svakih 2 eura koje uložite u Bingo dat će vam jednu ulaznicu za nagradnu igru kojom ćete podijeliti 30.000 ulaznica. Prva nagrada je 500 besplatnih ulaznica, koje će dobiti samo 1 sudionik u izvlačenju. Druga nagrada od 250 ulaznica bit će ponuđena za 10 igrača. 54 igrača će dobiti po 100 ulaznica i tako dalje.

 

Bonusi i promocije na Bet365 se brzo mijenjaju. Ali promocije za igru Bingo mijenjaju se još brže. Zato uvijek preporučamo da prije registracije pažljivo istražite dostupne promocije i uvjete koje Bet365 zahtijeva da biste se kvalificirali za pogodnosti.

Ali ne brini. Bet365 često mijenja svoje promocije, ali praktički nikad nema prilike kada nemate uzbudljivu opciju da dodate malo raznolikosti svom igraćem iskustvu.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina