Garancija kod promjene igrača

Opis kladionice temelji na vlastitom iskustvu!

U slučaju da vaš igrač bude zamijenjen u prvom poluvremenu, Bet365 će vam vratiti ulog u obliku oklada ili kredita u odabranim ligama i natjecanjima. t.i. "Kredit za okladu".

 

Bet Credit bonus do 25€

Najbolji tečajevi za klađenje

Prijenos uživo

Izvrsno korisničko iskustvo

 

Ova promocija ili jamstvo vrijedi ako se kladite na jednog igrača. To su npr. predviđanja da će igrač postići najmanje 2 gola, da će igrač postići prvi, da će igrač postići 2 gola ili više, da će igrač biti izabran za igrača utakmice na kraju utakmice i slična predviđanja klađenja koja povezani su s određenim igračem.

 

Ovo jamstvo klađenja odnosi se samo na odabire napravljene unaprijed, odnosno ne na odabire napravljene tijekom same utakmice, tj. klađenje uživo.

 

Garancija kod promjene igrača (»Soccer Substitute«)

 

U slučaju da je vaša oklada uspješna prije zamjene igrača, tj. ako ste se kladili na igrača da će postići najmanje 2 gola, a on to učini prije nego što ga zamijeni drugi igrač u prvom poluvremenu, takva oklada će također biti plaćena kao uspješan i jamstvo se u ovom slučaju neće poštivati.

 

Jamstvo zamjene vrijedi za sve nogometne utakmice. U slučaju jedne oklade, vaš će ulog biti u potpunosti vraćen u obliku "Kredita za okladu". U slučaju kombinirane oklade, ovaj događaj neće biti uzet u obzir u prognozi klađenja ili će biti poništen, a vaš će ulog u ovom događaju biti vraćen u obliku BetCredita.


Registriraj se na Bet365

25EUR bonus, najbolji tečajevi za klađenje!

Kao pravim entuzijastima klađenja koji se na ovaj ili onaj način gotovo svakodnevno bave sportskim klađenjem, dobri koeficijenti kod klađenja vrlo su nam važni. Kako je Bet365 također i daleko najveća kladionica na svijetu, može si priuštiti nešto bolje koeficijente za klađenje od ostalih kladionica. Sama ta činjenica može povećati naš profit za lijep postotak. Više o tome možete pročitati na stranici „zašto Bet365“.

Jeli ste punoljetni?


Prema hrvatskim zakonima, kladenje i kockanje je zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost.


Imam 18 godina
   
Nemam 18 godina